31 Ocak 2014 Cuma

Metrobüs Seyir Defteri - Fight Club

Bütün gece fight club filmini izlemeyi hayal ettim. Şimdi eve gidiyorum. O mukemmel arsivimde ki güzide filmi HD 720p kalitesinde z5500 ses sistemim ile izleye bilecek olmak otobüs yolculuğunu katlanır kılıyor. Yanına da çay yaptım mi ohhhhh mis ;)

Metrobüs Seyir Defteri - Akülü Araba

Bu gün İBB ye mail atmam lazım. Akülü araba kullanıyor sanki pezemenk

21 Ocak 2014 Salı

Metrobüs seyir defteri - Umutsuz insanlar

Uzun zamandır yazmıyorum seyir defterini. Ama inanın bu sırala hiç acayiplik yok. Tamam sıkış tıkış gidiyoruz ama bi cacık yok. Insanlar monotonlaşmış. İnsanların içindeki yaşama duyguları yok olmuş.  Üzülüyorum insanlara sanki robot köleler gibi sadece programlı hareket ediyorlar.

20 Ocak 2014 Pazartesi

Tesadüf

      Saat 08:30, sabah uyanmışım açlık tavan halde, kilo almamak için yoğurt iyi gelir aç karna mantığıyla bir kase yoğurt doldurulur. Sonrası standart bilgisayar karşısı elde kaşık kaşık yoğurt yiyen bir tip. Sabah haberleri okumak için chrome açılır. İlk iş Rock Fm Rabarba. Radyoyu açtım tam haber sitelerine yöneleceğim radyo anonsu ile irkildim. " Evet yoğurdumuzu kaşıklıyor, yiyin yoğurdu ".

    Bu ne lan dedim. Etrafıma baktım anlamsızca, izleniyorum hissine kapıldım deli gibi oldum bir an. Hani mala bağlamak diye bir şey vardır ya işte yaşadığım tamamen buydu. Ağzımda kaşıkla kaldım biraz, belki kaşık bile demiştir ne oluyor lan diye.

    Sabah sabah anlamsız bir tesadüf yaşadım.