3 Eylül 2014 Çarşamba

İtiraz ediyorum arkadaş

                 İtiraz ediyorum arkadaş.

Her yapılan işin, isteğin ve fiilin ardından katlanılması gereken, kabul edilmesi gereken zorunluluklara itiraz ediyorum.

Örn:

- Gülü seven dikenine KATLANMASIN.
Gülü seven, Gülü sevsin arkadaş. Dikenin bizimle alıp veremediği nedir ???

- Su testisi su yolunda KIRILMASIN.
Bu su testisi evde kırılmıyor mu?? Hep yolda mı kırılıyor? Niye kırılmak zorunda orası ayrı bir mevzu?? Kırmayın amk !!!

- Fazla naz aşık usandırır.
Madem aşıksın niye naz yapıyorsun be güzelim. Derdin ney senin?? Sevmiyorsan söyle ne bu tripler allasen??

-Köprüyü geçene kadar Ayıya Dayı diyeceksin.
Deme arkadaş deme!!! Nasıl Göt'e Göt deniyorsa, Ayı'ya da Ayı denir. Madem köprüyü geçene kadar dayı dedin, köprüden sonra niye yavşaklık yapıyorsun. Ondan sonra da dayı de. Bide o köprüde ayıyla ne işin var senin hıı ???

- Kızını dövmeyen dizini DÖVMESİN
Malmısın arkadaşım niye dövüyorsun evladını ??? Derdin ne la senin ??? Diyelim ki dövmedin kızını, niye dizini dövüyorsun, yediyse bi bok bırak ne hali varsa görsün. Dizinin ne günahı var amk ???

- İki gönül bir olunca samanlık seyran OLMUYOR
Olmuyor aga olmuyor. Bunun tülü var, beyaz eşyası var, kotuk takımı var, yemek odası var, var oğlu var yani. Hangi iki gönülmüş o çok merak ettim. Bulsam yakıcam canlarını. Kötü örnek oluyorlar.

- Hızlı giden eşşeğin boku seyrek düşer
Niye?? tutup bunu mu ölçtün. Yani bütün gün durup bekledin ve hızlı giden eşşeğin peşine düştün. Helal olsun valla. Aklıma takılan niye bu eşşekle o kadar ilgilendin ???
 
........

Diye gider bunlar. Aklıma gelenler bunlar, ama uzar gider bu liste.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder