6 Ağustos 2013 Salı

İsyan

Bize hep büyüklerine saygılı ol dediler.
İsyan etme karşı çıkma dediler.
Neden???
Bu saygıyı nereden hak ediyorlar ??
Bize böyle bir dünya bıraktıkları için mi??
Yıllarca kafalarını kuma gömüp olanları görmezden geldikleri için mi??
Yıllarca bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetiyle yaşadıkları için mi??
Çocuklarına torunlarına yaşanılmaz pislik ve adaletsizlik dolu bir dünya bıraktıkları için mi??
Yıllarca sömürülen bir memlekette ağızlarını açmadıkları için mi??
Yıllarca din alimleri tarafından sömürülüp akıllarını çalıştırıp hiç bir şeyi sorgulamadıkları için mi??
Yıllarca yalanlarla başta kalıp bu milleti uyutan bir arpa boyu yol alamayan bir ülkeyi yöneten siyasetçilere oy verip başa getirdikleri için mi??

Bir yandan

Şimdi yine sömürülüyor ve baştakiler, zihinleri beton olmuşcasına her baktıkları yerde betonarme yapılar görüyorlar. Yol yapılacak yerleri yanlış hesaplayıp ağaçları katlediyorlar ( İyice salak sandılar bizleri yedik yani ). Sınavlarda " ŞEHVEN " hata yapılıp torpilliler ve imamın müritleri ülkenin her yerine yerleşiyor. Beş parasız fakir çocukları asker ocağında terör kurbanı olup şehit olurken kendi evlatları altın kaplama oldukları için çürük raporu alıp askerlikten yırtıyorlar. Gemicikler alıp, bir gecede vergi indirimleri yapıp ülkeye tonlarca mal sokup ticarette genç yaşta başarılı olup zengin oluyorlar. Adaleti hukuku kendi yanlarına kendi çıkarlarına kullanıp hak yiyor ve suçsuz insanların hayatları ile oynuyorlar. Bilinçsiz ve olaylardan bihaber insanları yalanları ile uyutup her seferinde ağır söylemler ile lanetledikleri ülkeler ile iş birliği yapıp devranlarına devam ediyorlar, işin en kötü yanı kimse bunları bilmiyor. Bu memleketi kurtarmak için gecelerini gündüzlerine katıp, kelle koltukta diyar diyar gezip, yedi düvene karşı galip gelip halkına haklarını veren insana düşman oldular. Dinsiz ilan ettiler, hain ilan ettiler, sarhoş ilan ettiler. Daha çok yazılır ama neyse.

Diğer yandan

Yıllarca kendilerini Atatürkçü ilan edip Mustafa Kemali kendilerine kalkan yapıp istedikleri gibi at koşturanlar. Atatürkçülük kisvesi altında laiklik diye, batılılık diye yalan yanlış ideolojiler le insanlara hükmetmeye ve boyunduruk altına almaya çalışan insanlar oldu. Mustafa Kemali içkiyle anıp dine karşı bayrak açtılar, sanki bu mübarek adamı bir Türk başbuğ unu dinsiz imansız gibi gösterdikleri yetmiyormuş gibi. Yıllarca irtica diye bir çok günahsız gençleri sırf başları kapalı diye ötekileştirip körpe gençleri bu din istismarcılarının ellerine geçmelerine müsaade ettiler. Kemalizim i yıllarca yanlış insanlar, yanlış ideolojilerle kendi çıkarları için kullandı ve buna kimse sesini çıkarmadı.

İşte şimdi bu büyüklerin pislikleri biz gençleri ve gelecek nesilleri vuruyor ve bizi birbirimize düşman ediyor. Biz ne yapıyoruz; daha yaşanılır bir ülke için meydanlara çıktık, özgürlük için kişilik hakları için protestolara katıldık. Gaz yedik, vatan haini olduk, dinsiz ve Allahsız olduk. Ama yılmak yok, bizim büyüklerimizin yaptıklarını biz yapmayacağız, en azından kendi adıma yapmayacağım. Gücümün yettiği kadar bu düzene bu yalan karşı geleceğim. yazdıklarımdan mesulüm, bundan ceza alacaksam almaya razıyım. Ama artık kimse uyumasın. Bu yalan bu dolan bitsin artık. Hiçbir insanın dini, dili, kimliği, cinsel tercihi beni ilgilendirmez. Ve bu durumun kimseyi ilgilendirmemesi lazım zaten. Benim kıldığım namazdan sen cennete giremeyeceksen, benim içtiğim içkiden de zaten cehenneme gidemeyeceksin. Veya inanmayan bir insanı sen cennete veya cehenneme sokmayacaksın.

Yıllarca kutuplara bölünmüş bir ilke bırakan büyüklerim; bu sizin pisliğiniz. Artık gurur duyun.

Bir bakın bakalım Türkiye'nin eski fiziki haritasına. Karadeniz yemyeşil, Marmara keza öyle. Akdeniz zaten maki çok bir şey beklememek lazım ama ege bile yemyeşil uzaydan bakınca. Şimdi girin google.maps e. bir bakın nasıl tükenmiş ağaçlarımız. Karbondioksit salınımı insan sağlığına tehlike edecek seviyede. Her taraf beton, ağaçlar çıkarlar uğruna katlediliyor, sadece ağaçlar olsa, o bölgedeki yabani hayatta katlediliyor. Neden para için!!!! bir zaman geldiğinde oksijeni nerenizden çıkaracaksınız merak ediyorum.???

Peki biz ne bırakacağız yeni nesillere??? Biz büyüklerimizden böyle aldık gençler kusura bakmayın mı diyeceğiz.

İşte bu yüzden büyüklerim, şimdi bizden ne saygı nede sevgi bekleyin!!!


Alayına isyan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder