30 Kasım 2013 Cumartesi

Pedofili ( Sübyancılık )

         Pedofili yani Sübyancılık kelime anlamı olarak : Yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğilimin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksuel rahatsızlık.
         İnsanlık utancı bir durum, belki tedavi edilebilir bir hastalık yada çok iğrenç bir alışkanlık. Ne olursa olsun bu durumun herhangi bir izahı yoktur. Cinsel açıdan kendini tatmin etmek isteyen bir kişinin hedef olarak savunmasız vücutları ve saf beyinleri seçmesi insanlık dışı bir durum.
          Küçük yaşta cinsel münasebete maruz kalan zihinler ileri ki dönemde psikolojisi bozuk bireyler olarak karşımıza çıkıyor. Bunun sonucunda da despot ve cani kişiler içinde ki dinmeyen öfkeyi bir şekilde ya diğer canlılardan yada insanlardan çıkarmaya çalışıyorlar. Bir çok seri katil de veya hayvanlara işkence çektiren kişilerin geçmişlerinde cinsel istismara maruz kalmış kişileri görebilirsiniz.
          Bu durumun önüne geçilebilir mi? Bence evet. Küçük yaştan beri aile içi eğitim ve okullarda ki öğretim ile kişilerde bir bilinç yaratıla bilir. Seks in tabu olmaktan çıkıp bu konu hakkında verilecek eğitimler ile bu sorununda üstesinden gelineceğine  inanıyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder